Првото Твинтервју!

Го направивме и првото Твинтервју на нашата нова страна. И тоа, ни помалку, ни повеќе, туку со нашиот и ваш @shlapatalo#ДонирајКомпјутер!

Кој е, каква музика слуша, какви филмови и серии сака да гледа, како успева да е најхуманиот човек кој сака да ги први луѓето среќни без ниту еден денар заработка?

Дознајте повеќе на Шлапатало @shlapatalo