Номинации 2020

За многумина 2020 ќе биде запаметена како лоша година. Но има и по некоја светла точка. Еве за прв пат во историјата како независна и суверена држава Фудбалската репрезентација на Македонија се квалилификуваше на традиционалниот Европски шампионат во фудбал. Еве и ние имаме нов веб сајт и објавуваме почеток на номинациите за овогодинешните #ТвитерНагради 2020!

Номинирај!

Ваши Блокираме.