#ТвитерНагради 2015

#ТвитерНагради во Кино Милениум на 18.12.2015
#ГенераленПокровител Македонски Телеком
#ГлавенСпонзор Ina @mnogufina
#Соработник Фрагмент Комуникации
#Поддржувачи Пивара Скопје – Скопско, Пелинковац

#Победници #Блогираме награди

Најдобар блог за 2015
I999y

Најсекси блогер/блогерка 2015
Сара

Најреволуционерен блог 2015
#НаТочак

Најблог за мода
Skopje Casual

Нај-фото блог 2015
Will You?

Најсмешен блог 2015
Mojo.mk

Најдобар културен блог
Кафе и книги

Блог пост на годината
Извини Тамара

Најдобар спортски блог
NBA Mакедонија

Најдобар ИТ Блог
Mino

#Победници #ТвитерНагради

Најтаг за 2015
#Протестирам

Кампања на годината 2015
#СтудентскиПленум

Најдобар твит за 2015
@Mоjoklington
Здравиот има илјада желби. Болниот само една. Да го доврши Скопје 2014

Риплај на годината
@IlkoIlija на @AMiloshoski
Просечно македонско семејство: Баба, дедо, татко, мајка, две деца, еден споменик на плоштад и еден вмровец во администрација“

Најдобар дебитант на Тwitter
@Gretaodtreta

Твитерџија кој најмногу напреднал
@Mojoklington

Твитерџија/ка кој е вистинска вредност за твитосферата
@Vikohyeah

Најкомпанија/организација
@Zlatna_Kniga

Најдобар аватар(и)
@Majkanazmejovi

Најдобар твитерџија/ка во #третасмена
@thetetka

Најдобра твитерџиКА
@Dzanna_Molly

Најдуховит твитерџија/ка
@Mile_Panika

Најактивен твитерџија од дијаспора
@FStojanovski1

Највлијателен твитерџија/ка
@VlatkoVasilj

Твитерџија со најдобро селфи на годината
@Losh_Covek

Најдобар DJ на тајмлајн
@DJGoce

Екипа „Професионални Аматери“

Сценарио и водител
ЈБургунди @JBurgundi

Водителка
Теди

Веб страна
Веп Саит – MihajloMl

Асистент за сè
Gasmaska @Gas_maska

Фотографираше
Фотограф

Координатор и организатор
Креативен директор
ЈБургунди @JBurgundi