#ТвитерНагради 2014

#ТвитерНагради во Кино Милениум на 13.12.2014
#ГенераленПокровител Македонски Телеком
#ГлавенСпонзор
#Соработник Фрагмент Комуникации
#Поддржувачи Пивара Скопје – Скопско, Пелинковац

#Победници #Блогираме награди

Најсекси блогер (блогерка)
@drizzymon

Најреволуционерен блог
На точак

Најблог за мода
Skopje Casual

Најфото блог
Идеи за домот

Најсмешен блог
И ја иам блог

Најдобар блог за култура
BookBox

Блог пост на годината
Го сакаме Скопје на точак

Најдобар спортски блог
NBA Macedonia

Најдобар блог за 2014
И ја иам блог

Најдобар ИТ блог
Zuberot

#Победници #ТвитерНагради

Тwitter награди
Твитерџија кој почнал да твита во 2014
@AnsarovF

Најдобар твит за 2014
@darjanr
Да го поздравиш и да ми го бациш

Твитерџија кој најмногу напреднал
@fstojanovski1

Најкорисен твитерџија вистинска вредност
@banekoma

Најкомпанија организација на Twitter
@Zlaten_Dab

Најтаг
#јер – @gas_maska
Најдобар аватар
@KokiCvetanoski

Најдобар твитерџија во третасмена
@jovanowski

Твитерџија со најдобро селфи
@giotto_mkd

Најдобра твитерџика
@mnogufina

Најдуховит твитерџија
@sulimanovic

Најактивен од дијаспора
@justpurpling

Највлијателен
@vlatkovasilj

Екипа „Професионални Аматери“

Сценарио и водител
Medo @MedoDimoski

Веб страна
Веп Саит

Фотографираше
Фотограф

Координатор и организатор
Креативен директор
ЈБургунди @JBurgundi