#ТвитерНагради 2012

#ТвитерНагради во ????? на ??.12.2012
#ГенераленПокровител Македонски Телеком
#ГлавенСпонзор
#Соработник Фрагмент Комуникации
#Поддржувачи Пивара


#Победници #Блогираме награди

Најсекси блогер/блогерка
Ангела – Angela Dissected

Наjблог за мода
Skopje Casual

Најреволуционерен блог, социјално и политички ангажиран
Здраворазумен хејтеризам

Најдобар фото-блог
Skopje Casual

Најсмешен блог
Здраворазумен хејтеризам

Најдобар блог во домен на културни работи
BookBox

Најдобар спортски блог
NBA Macedonia

Најдобар ИТ и/или интернет маркетинг блог
This is Not a Social Media Blog

Најдобар блог
Здраворазумен хејтеризам

Блог-пост на годината
Животот на еден електраш


#Победници #ТвитерНагради

Најдобар твитерџија/ка кој почнал да твита во 2012
@RumShtangla

Најдобар твит во 2012
Ina @mnogufina
Слободно може да се заебавате на моја сметка, блокирана ми е!

Твитерџија кој оваа година најмногу напреднал од стартот на неговата твитерџиска кариера
@BatmanSaysT

Твитерџија/ка кој е најкорисен и кој е вистинска вредност што го имаме во твитосферата
@sead93

Најкомпанија/организација на Twitter
@offnetmk

Најтаг за 2012
#ЗдравоБоби

Најдобар аватар
@Plavaaa

Најдобар твитерџија/ка во #третасмена
@irenaxxx

Најдобра твитерџиКА
@RumShtangla

Најдуховит твитерџија/ка
@Sulimanovic

Најактивен твитерџија од дијаспората
@SkDeeyasporah

Највлијателен твитерџија/ка
@VlatkoVasilj

 

Екипа „Професионални Аматери“

Сценарио и водител
ЈБургунди @JBurgundi

Веб страна
Веп Саит

Фотографираше
Фотограф

Координатор и организатор
Креативен директор
ЈБургунди @JBurgundi