17.01.2021 / 20:00

Локација: Твитер Награди

#ТвитерНагради 2020

Соработници

Responsive image

Генерален покровител

Responsive image

Главен Спонзор

Responsive image

Спонзори

Responsive image
Responsive image

Поддржувачи

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

Што има ново?

Добивме датум за #ТвитерНагради 2020

Почитувани претставници на Македонската Твитер заедница, но, пред сѐ, почитувани најдраги Блокери и уште подраги Блокерки, со огромна чест и задоволство ве информираме дека утре, недела, 17.01.2021, навечер во точно 20:00 часот ќе се одвива најдобриот насатан #ТвитерНагради 2020 на следната локација: Твитер Награди! Во овој термин Твитер Изборна Комисија – #ТИК ќе ги објави

Повеќе…

#ТИК информира: На полноќ завршува гласањето

Почитувани претставници на Македонската Твитер заедница, но, пред сѐ, почитувани најдраги Блокери и уште подраги Блокерки, со огромна чест и задоволство ве информираме дека утре, 14.01.2021, наутро во точно 08:00 часот завршува гласањето за #ТвитерНагради 2020. Ова време е избрано со цел да можат и гласачите низ светот кои не го оствариле своето гласачко право

Повеќе…

Подарок (можеби е гласање)

Почитувани претставници на Македонската Твитер заедница, бебовци, мачиња, Гасерки и Гасери, Венцерки и Венцери, Дромерки и Дромери, најмили, бебоси, а #ЈовеРече и #СкратенКорнер-ки и #СкратенКорнер-и, но, пред сѐ, почитувани најдраги Блокери и уште подраги Блокерки, со огромна чест и задоволство ви посакуваме убави моменти при испраќање на старата 2020 (никогаш да не се повтори) и

Повеќе…

Твинтервју

Блокираме и ТвитерНагради М’рч - наскоро